Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 16.12.2022.

Predavanje: Jorge i Demián Bucay – Na vrh nitko ne dolazi sam (šetnja kroz ljudske veze)
Održava se
23.05.2023. u 20h

Jorge i Demián Bucay

O roditeljima i djeci Bucay Demián, Bucay Jorge

Jorge Bucay jedan je od najpoznatijih svjetskih psihoanalitičara, rođen 1949. u Buenos Airesu (Argentina). Svjetsku je slavu stekao knjigama u kojima o izazovima svakodnevice progovara kroz priče i bajke. Tim je pristupom pomogao milijunima čitatelja da istinu o sebi i svijetu sagledaju dublje i jasnije. Ovaj miljenik hrvatske publike poznat je po toplini, jednostavnom jeziku i pričama s kojima se svatko može poistovjetiti. Knjige su mu prevedene na 24 svjetska jezika, a za njegova predavanja uvijek se traži ulaznica više.

Jorge Bucay i njegov sin Demián, također psihoanalitičar i pisac, u Zagrebu, u Velikoj dvorani Lisinski, 23. svibnja 2023. u 20 sati održat će predavanje o osobnom rastu i razvoju koji se neizbježno hrani susretom s drugima.

U ovom će izlaganju dvojica vrsnih autora, otac i sin, proći najvažnijim ljudskim vezama: odnosom s roditeljima, odnosom s djecom, partnerom, prijateljima i još pokojim kako bi pokušali naći ključeve koji će nam omogućiti da u svakom od njih izbjegnemo stranputice i postignemo da nas taj odnos zadovolji i obogati.

Ulaznice pronađite na linku!

– U svom filmu - Jorge Bucay –

Jorge Bucay

Ispričat ću ti priču

  • Prijevod: Silvana Roglić
  • Fraktura 11/2022.
  • 272 str., meki uvez
  • ISBN 9789533585277

Ispričati priču jedno je od najvećih umijeća. Pričanje je u samoj osnovi jezika i ima ne samo zabavljački već i ljekovit učinak. Jorge Bucay, slavni argentinski terapeut i još slavniji pisac, u svojoj je međunarodnoj uspješnici "Ispričat ću ti priču" pokazao što sve priča može.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –