Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 04.06.2013.

Predavanje Zorana Milivojevića : Kuda nas to srce vodi?

Povodom izlaska nove knjige ''Uloviti ljubav'' Zoran Milivojević, autor uspješnica "Formule ljubavi" i "Emocije" i psihoterapeut s dugogodišnjom praksom, održat će predavanje "Kuda nas to srce vodi? : Ljubav, zaljubljenost i propast Zapada".

Predavanje će se održati u četvrtak 6. lipnja u 19 sati u Europskom domu u Zagrebu (dvorana Bruxelles, Jurišićeva 1).

Zoran Milivojević je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i skupnoj terapiji koji nedvojbeno predstavlja sam vrh svoje profesije. Prvi je stručnjak koji je u istočnoj Europi stekao najviši stupanj međunarodnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcijsku psihoanalizu, te je izabran za međunarodnog predavača na Sveučilištu Sigmund Freud u Beču. Također, djeluje u predsjedništvu Europske asocijacije za psihoterapiju.

Autor je nekolicine jedinstvenih udžbenika i izvanredno popularnih knjiga, među kojima i sada već kultne knjige "Formule ljubavi", koja je doživjela desetak izdanja, od kojih dva u Hrvatskoj (2009., 2010.). Knjiga "Emocije" tiskana je u nekoliko izdanja i postala je standardni udžbenik za edukaciju edukatora kao i obvezatna literatura na nekoliko sveučilišta (Ljubljana, Beograd, Novi Sad. Sarajevo). Njegove su uspješnice i naslovi "Mala knjiga za velike roditelje" i "Igre koje igraju narkomani". Zbog originalnog pristupa emocijama, a osobito pitanjima ljubavi uvršten je u projekt "Svjetska knjiga o ljubavi" (The World Book of Love) koji okuplja skupinu svjetskih poznatih stručnjaka.

"Uloviti ljubav", najnovija je knjiga u izdanju Mozaika knjiga u kojoj su objavljene Milivojevićeve kolumne o ljubavi i odnosima, koje je tijekom tri godine (2009 - 2011) objavljivao u dnevnom listu Politika. U njoj se nalaze tekstovi o sudbinskim temama koji u suvremenu veliku ljubavnu zbrku unose jasnoću, demistificirajući probleme oko ljubavi, zaljubljivanja, simpatije, ljubaznosti, naklonosti i njima suprotnih osjećaja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –