Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 08.12.2017.

Predstavljanje knjige Ante Tomića 'Pogledaj što je mačka donijela'
Održava se
13.12.2017. u 19h

Predstavljanje nove knjige Ante Tomića "Pogledaj što je mačka donijela" (Hena com, 2017) održat će se u srijedu 13. prosinca u 19 sati u cafe baru/klubu Botaničar u Zagrebu (Trg Marka Marulića 6).

O knjizi će govoriti Korana Serdarević, Marina Vujčić i Ante Tomić.


Kad u američkim filmovima u prostoriju uđe neželjeni posjetitelj, gotovo uvijek netko kaže: „Look what the cat dragged in.“ Nemaju mačke obzira, donijet će nam pred noge baš ono što ne bismo rado vidjeli, a upravo to se, i bez mačaka, događa junacima ovih Tomićevih priča. Ima tu kostura koji ispadaju iz ormara, neželjenih povratnika koji su već odavno bili preboljeni i otpisani – pa i povratnika s onog svijeta koji su promašili svoj termin za umiranje.

Ima i neshvatljive bešćutnosti zlobnih pojedinaca, ali i cijelih gradova, prema jednom ni krivom ni dužnom čovjeku, živih jaslica s malim Isusom upitnog identiteta i drugih božićnih anegdota koje Bog, osim ako u međuvremenu nije postao ateist, nikad ne bi tako izrežirao.

Ante Tomić

Pogledaj što je mačka donijela

  • Hena com 12/2017.
  • 200 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532591927

Kad u američkim filmovima u prostoriju uđe neželjeni posjetitelj, gotovo uvijek netko kaže: 'Look what the cat dragged in.' Nemaju mačke obzira, donijet će nam pred noge baš ono što ne bismo rado vidjeli, a upravo to se, i bez mačaka, događa junacima ovih Tomićevih priča.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –