Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ante Tomić ×

Vijest • 16.11.2020.

Ferrante, Brown, Kljaković Braić, Tomić, Petitcollin, Bilbao, Jakovina, Harari, Bryson, Boko, Brekalo... na vrhovima Top liste najprodavanijih knjiga

U mjesecu listopadu na vrhu Top liste najprodavanijih knjiga svoje pozicije čvrsto drže knjige Elene Ferrante, Dana Browna, Tisje Kljaković Braić, Ante Tomića, Christel Petitcollin, Alvara Bilbaoa, Tvrtka Jakovine, Yuvala N. Hararija, Billa Brysona, Jasena Boke i Maje Brekalo.
Najava • 05.11.2020.

ZKM Zoom razgovor : Čovjek je čovjeku kazalište

Zagrebačko kazalište mladih najavljuje novi Zoom razgovor pod nazivom 'Čovjek je čovjeku kazalište'. O utjecaju koronavirusa na rad kulturnih institucija razgovaraju Rade Šerbedžija, Sreten Mokrović, Ante Tomić, Boris Jokić, uz moderaciju Maje Sever.
Najava • 11.04.2019.

Književni program Bookvica slavi 10. rođendan!

Deseta godišnjica Bookvice bit će obilježena trodnevnom književnom proslavom na kojoj će gostovati poznati pjesnik i kantautor Zoran Predin, američka spisateljica Katherine Arden. te dvadesetak autora/ica koji će nastupiti u jednoj večeri, od kojih mnoga zvučna imena splitske književne scene.
Najava • 25.05.2018.

'Rasprodano' na Književnom petku - gosti Duško Ljuština i Ante Tomić

Peta tribina Književnog petka u 63. sezoni pod nazivom 'Rasprodano!', u kojoj će urednik i voditelj Nikola Petković razgovarati s Antom Tomićem i Duškom Ljuštinom, održat će se u petak, 25. svibnja Gradskoj knjižnici u Zagrebu (Galerija Kupola), s početkom u 20 sati.
Najava • 13.12.2017.

Predstavljanje knjige Ante Tomića 'Pogledaj što je mačka donijela'

Predstavljanje nove knjige Ante Tomića 'Pogledaj što je mačka donijela' održat će se u srijedu 13. prosinca u cafe baru/klubu Botaničar u Zagrebu. O knjizi u kojoj i 'kosturi ispadaju iz ormara', govorit će Korana Serdarević, Marina Vujčić i Ante Tomić.
Najava • 02.06.2015.

Što je pisac htio reći : Ante Tomić

Na književnoj tribini 'Što je pisac htio reći' gostuje Ante Tomić. Najnoviji roman 'Veličanstveni Poskokovi' i petnaest godina trajanja na vrhu književne scene, teme su za razgovor koji vodi Milana Vlaović.
Najava • 20.12.2014.

Predstavljanje romana Ante Tomića 'Veličanstveni Poskokovi' u Splitu

Predstavljanje novog romana Ante Tomića 'Veličanstveni Poskokovi', u izdanju Hena coma, održat će se u subotu 20. prosinca u 12 sati u Caffe baru NoStress u Splitu. Knjigu će predstaviti Ante Tomić, Ivica Ivanišević, Živko Skračić i Marina Vujčić.
Najava • 12.12.2014.

Predstavljanje romana Ante Tomića 'Veličanstveni Poskokovi'

Predstavljanje novog romana Ante Tomića 'Veličanstveni Poskokovi' (Hena com, 2014) održat će se u petak 12. prosinca u 20 sati u zagrebačkoj Kući za ljude i umjetnost - Laubi. Tomićeve Poskoke predstavit će i o njima govoriti: Vinko Brešan, Ivica Prtenjača, Marina Vujčić i autor.