Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 24.05.2018.

'Rasprodano' na Književnom petku - gosti Duško Ljuština i Ante Tomić
Održava se
25.05.2018. u 20h

Književni petak - Duško Ljuština: Rasprodano

Rasprodano Ljuština Duško

Peta tribina Književnog petka u 63. sezoni pod nazivom "Rasprodano!", u kojoj će urednik i voditelj Nikola Petković razgovarati s Antom Tomićem i Duškom Ljuštinom, održat će se u petak, 25. svibnja Gradskoj knjižnici u Zagrebu (Galerija Kupola), s početkom u 20 sati.
 

**

Prije nekoliko mjeseci Duško Ljuština, javni djelatnik, intendant i menadžer u kulturi, otišao je u mirovinu, što se poklopilo s izlaskom njegove knjige "Rasprodano".

Povodom Ljuštininog umirovljenja književnik Ante Tomić objavio je tekst u svojoj kolumni u Jutarnjem listu komentirajući njihovu suradnju i iz nje proizašlo prijateljstvo. Ali prije i poslije ičega drugoga, naglasio je Ante iskreno i toplo, meni je važno reći kako je on zbilja dobra, možda najbolja osoba koju poznajem.

Njihovo je prijateljstvo jako i kao takvo opisano u nesvakidašnje toploj kolumni koja je, kao i Ljuštinina knjiga, neposredan povod za ovaj razgovor – razgovor o prijateljstvu, profesionalnoj korektnosti, životu u teatru, humoru, ljudskoj toplini i uzajamnosti, kojih danas itekako nedostaje.

(N. P.)

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –