Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.02.2019.

Predstavljanje knjige 'Cervantesov trg' i časopisa '15 dana' posvećenog Predragu Luciću
Održava se
12.02.2019. u 20:30h

Predstavljanje knjige sabranih pjesama i songova Predraga LucićaCervantesov trg“ i časopisa „15 dana“ posvećenog Predragu Luciću, održat će se u utorak 12. veljače (rođendan Predraga Lucića) u 20.30 sati u klubu No Sikiriki (Nova cesta 88, Zagreb).

Izdanja će predstaviti: Ivica Đikić, Boris Pavelić, Darko Vidović i Kruno Lokotar.

Knjiga „Cervantesov trg“ (Jesenski i Turk, 2018) sadržava Lucićeve drame „Aziz ili Svadba koja je spasila Zapad“, „Alan Ford & Grupa TNT u epizodi Povratak otpisanih“, „Istarske barufe“, „Cervantesov trg ili Trg robova“, „Kako se kalio Čehov“, „Lisistrata (prolog)“ kao i songove iz predstava „Tri mušketira“ i '“Majka Courage i njezina djeca“. Tu su i popratni tekstovi Borisa Dežulovića, Viktora Ivančića, Dine Mustafića, Kokana Mladenovića, Vite Taufera, Lade Martinac Kralj, Nenada Veličkovića, Sinana Gudževića i Krune Lokotara. Obogaćena je i ilustracijama Alema Ćurina, koji je ujedno autor naslovnice.

Predrag Lucić

Cervantesov trg

  • Jesenski i Turk 11/2018.
  • 479 str., meki uvez
  • ISBN 9789532228618

Knjiga 'Cervantesov trg' sadržava Lucićeve drame 'Aziz ili Svadba koja je spasila Zapad', 'Alan Ford & Grupa TNT u epizodi Povratak otpisanih', 'Istarske barufe', 'Cervantesov trg ili Trg robova', 'Kako se kalio Čehov', 'Lisistrata (prolog)' kao i songove iz predstava 'Tri mušketira' i 'Majka Courage i njezina djeca'.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –