Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 05.03.2021.

Predstavljanje knjige Korane Serdarević 'Gušterov rep'
Održava se
08.03.2021. u 20h

Predstavljanje knjige priča Korane Serdarević "Gušterov rep" održat će se ponedjeljak 8. ožujka u 20 sati u Knjižari Fraktura u Zagrebu (Kneza Mislava 17).

Uz autoricu o knjizi će govoriti Ivana Bodrožić i Seid Serdarević.

Petnaest pripovjedaka u knjizi "Gušterov rep" govore o ženama i muškarcima zatočenima u svojim ulogama, iz kojih se tek poneki uspijevaju osloboditi i ostvariti svoje istinsko ja. Bilo da su zatočeni u labirintu birokracije, u tramvaju koji ih vodi u sigurnu smrt ili u vlastitoj prošlosti opterećenoj ratom ili nesrećom iz djetinjstva, junaci ovih petnaest pripovjedaka pokušavaju pronaći svoje mjesto u svijetu koji ih tjera na stalni izbor od beskraja mogućnosti.

Predstavljanje knjige održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja bit će ograničen na 12, stoga je potrebno prijaviti se na: promocije@fraktura.hr.

Razgovor ćete moći pratiti uživo i na YouTube i Facebook kanalu Fraktura Najbolja Literatura.

Korana Serdarević

Gušterov rep

  • Fraktura 12/2020.
  • 160 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533583006
  • Cijena 129.00 kn

Prizori svakodnevice kojima smo svi okruženi tek su naizgled banalni – ispod svakoga od njih ključaju emocije, živi ljudi s ambicijama, željama, ljubavima, bojaznima... i samo najbolji pisci uspijevaju od svakidašnjih situacija stvoriti uvjerljive priče. A petnaest pripovjedaka u knjizi 'Gušterov rep' Korane Serdarević govore o ženama i muškarcima zatočenima u svojim ulogama, iz kojih se tek poneki uspijevaju osloboditi i ostvariti svoje istinsko ja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –