Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Korana Serdarević ×

Najava • 17.10.2019.

Novozagrebačka tribina: Korana Serdarević

Novozagrebačka tribina, koja se održava u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu, u četvrtak 17. listopada ugostit će Koranu Serdarević i njezin 'Eksperiment Irene Tot'. S autoricom će o romanu razgovarati moderatorica tribine Maja Hrgović.
Tema • 05.02.2019.

Istražili smo: Užitak ili kazna – o novim kurikulumima za Hrvatski jezik

U želji da saznamo što struka misli o novim kurikulumima za nastavni predmet Hrvatski jezik u osnovnim školama, gimnazijama i srednjim strukovnim školama, uputili smo poziv na adresu 30-ak pisaca, urednika, nastavnika, knjižničara, predstavnika knjižnih strukovnih udruga i institucija, književni kritičara...sa zamolbom da za naš portal prokomentiraju nove kurikulume.
Najava • 29.11.2018.

Književna Bookvica: Korana Serdarević

Gošća književnog programa Bookvica u splitskom klubu Quasimodo, nagrađivana je spisateljica Korana Serdarević, koja će predstaviti svoj roman 'Eksperiment Irene Tot'. Autorici će se pridružiti i gošća iznenađenja, poznata splitska spisateljica i blogerica.
Najava • 07.09.2018.

Festival svjetske književnosti 2018. - program za petak 7. rujna

Pogledajte što je na programu Festivala svjetske književnosti 2018. u petak 7. rujna: na Književnoj matineji školarci će se družiti s Koranom Serdarević, u Dvostrukom portretu su Mitko Madžunkov i Dražen Katunarić, održat će se i okrugli stol o Milenijalcima, dok će u dva Razotkrivanja gostovati Ivica Đikić i José Luís Peixoto. U Splitu u Literarnoj ćakuli gostuje Josip Mlakić... a ima još...
Videoteka • 20.08.2018.

Pisci na mreži: Korana Serdarević

Projekt 'Pisci na mreži' u virtualnim susretima s hrvatskim autorima, autoricama, nastoji saznati: tko su oni, kako, zašto i za koga pišu, kako i gdje žive, što čitaju, što im je važno u procesu pisanja, što misle o novim tehnologijama i mogućnostima komuniciranja s drugima, koji su njihovi uzori i životni izbori? Gošća: Korana Serdarević.
Najava • 23.02.2017.

Tribina PiČi s Koranom Serdarević

Na tribini Piči – Piši i čitaj!, koju knjižnica Vladimira Nazora organizira u suradnji s Centrom za kreativno pisanje, u četvrtak 23. veljače gostuje nagrađivana autorica kratkih priča Korana Serdarević.
Najava • 16.12.2015.

Libarenje : Andrija Škare i Korana Serdarević

Andrija Škare i Korana Serdarević gosti su novog Libarenja koje će se održati u srijedu 16. prosinca u Le Petit Caféu u Koprivnici. Saznajte kakvo je posmrtno slovo napisala Korana Serdarević i što Andrija Škare piše u časopisu Gloria.