Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.03.2017.

Predstavljanje knjige 'Kreativni um' Dunje Degmečić u Osijeku
Održava se
13.03.2017. u 19h

Kreativni um Degmečić Dunja

Predstavljanje udžbenika "Kreativni um" Dunje Degmečić (Medicinska naklada, 2017) održat će se u ponedjeljak 13. ožujka u 19 sati u Svečanoj dvorani Umjetničke akademije u Osijeku (Ulica kralja Petra Svačića 1/f).

Na predstavljanju će govoriti, recenzenti: Aleksandar Včev, dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Helena Sablić-Tomić, dekanica Umjetničke akademije u Osijeku, Jasna Horvat, Ekonomski fakultet Osijek, Dunja Degmečić, autorica i Anđa Raič, u ime Medicinske naklade.

Zainteresirani će posjetitelji knjigu moći kupiti po promotivnoj cijeni.

O knjizi:

Genij. Otkriće. Talent. Kreativnost. Te riječi opisuju najviše razine ljudske izvedbe. Kad kreativno radimo i djelujemo osjećamo da smo na vrhuncu svojih sposobnosti. Kreativni rad nam daje uvid i obogaćuje naše živote. Slobodno možemo reći kako je kreativnost dio onoga što nas čini ljudima.

Proučavati i definirati kreativnost je važno. Dobivene spoznaje mogu nam pomoći da pronađemo i identificiramo kreativne talente svake pojedine osobe, da se lakše nosimo s izazovima modernoga društva te nam pomoći u bržem i lakšem rješavanju problema, a također može nam olakšati procese u učenju i omogućiti djelotvornije tehnike učenja i poučavanja.

Ova se knjiga, pod naslovom "Kreativni um", bavi definiranjem kreativnosti, biologijom kreativnosti, različitim pogledima na objašnjenja kreativnosti, proučavanjem povezanosti kreativnosti i mentalne bolesti te implementacijom kreativnosti u tehnike poučavanja. (Dunja Degmečić)

Dunja Degmečić

Kreativni um

  • Medicinska naklada 03/2017.
  • 134 str., meki uvez
  • ISBN 9789531767897
  • Cijena 126.00 kn

Knjiga 'Kreativni um' Dunje Degmečić bavi se definiranjem kreativnosti, biologijom kreativnosti, različitim pogledima na objašnjenja kreativnosti, proučavanjem povezanosti kreativnosti i mentalne bolesti te implementacijom kreativnosti u tehnike poučavanja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –