Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 10.03.2006.

Predstavljanje knjige Na putu u skrivenu dolinu
Održava se
14.03.2006.

U utorak, 14. ožujka 2006. u 20 sati održati će se promocija nove knjige mladog hrvatskog putopisca i pustolova Davora Rostuhara "Na putu u skrivenu dolinu : Umijeće prihvaćanja besmisla" u izdanju nakladničke kuće Profil.

Promocija će se održati u Profilovom Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb a knjigu će predstaviti: urednik Roman Simić Bodrožić, glavni urednik hrvatskog National Geographica Hrvoje Prćić, autor Davor Rostuhar, specijalni gost iz Londona Richard Burrell i Ivica Prtenjača.

Između fikcijske i putopisne proze, između Zagreba i dalekih prostranstava Indije, Nepala i Tibeta, knjiga Davora Rostuhara "Na putu u skrivenu dolinu“ potraga je kakvih je malo. Nakon prve putopisne knjige "Samo nek' se kreće!" koja govori o njegovom putovanju biciklom od Zagreba do egipatskih piramida, Rostuhar (koji je u međuvremenu postao jedan od najcijenjenijih domaćih profesionalnih putnika) opisao je uzbudljivo putovanje po Afganistanu, Pakistanu, Indiji, Nepalu, skrivenom kraljevstvu Mustang, Kini i Tibetu, potragu za budističkom legendom o skrivenoj dolini, koja vlastitog autora uskoro odvodi na zanimljivu i jednako opasnu intimnu potragu za odgovorima na pitanja s kojima smo svi suočeni.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –