Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 24.10.2018.

Predstavljanje knjige 'Umro Supermen' Zorana Malkoča
Održava se
30.10.2018. u 19h

Predstavljanje knjige pripovijedaka "Umro Supermen" Zorana Malkoča održat će se u utorak, 30. listopada u 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu (dvorana Müller, Varšavska 3).

Uz autora o njegovim pripovijetkama će govoriti Andrija Škare i Roman Simić.
  
Nakon što je zbirkom priča "Groblje manjih careva" (nagrada Josip i Ivan Kozarac 2010.) i romanom "Roki Raketa" (nagrada tportala za najbolji domaći roman 2014.) razbucao skice nekih budućih kanona i promijenio krvnu sliku domaće književnosti, Zoran Malkoč knjigom pripovijedaka "Umro Supermen" konačno se potvrdio kao jedan od najosebujnijih glasova novije hrvatske proze.
  
"Umro Supermen" nije samo naslov – to je i vijest i otrežnjenje, prekretnica i objava Malkočeva autorskoga kreda. Jer ako superjunake dokraja razobličiti može samo smrt – kao da nam poručuju ove priče – jedino što nama smrtnicima iza takve smrti preostaje jest: odrasti.

Zoran Malkoč

Umro Supermen

  • Fraktura 10/2018.
  • 216 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533580074
  • Cijena 139.00 kn

'Umro Supermen' nije samo naslov – to je i vijest i otrežnjenje, prekretnica i objava Malkočeva autorskoga kreda. Jer ako superjunake dokraja razobličiti može samo smrt – kao da nam poručuju ove priče – jedino što nama smrtnicima iza takve smrti preostaje jest: odrasti.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –