Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 18.12.2015.

Predstavljanje 'Priručnika za jučer' Gorana Ferčeca
Održava se
21.12.2015. u 18h


Goran Ferčec u "Priručniku za jučer" ispisuje sliku kulturnog radnika danas. Pri tom uranja u svijet svojih roditelja i svih predaka, onih stvarnih, ali i intelektualnih, te dolazi do onih koji su isključivo svojim radom osiguravali dostojanstvo sebi i svojoj obitelj. I bez obzira na to govori li o svom djedu težaku, majci radnici u dućanu ili pak Johannu Sebastianu Bachu ili Bertoldu Brechtu, on potpuno razotkriva i sebe i tog kulturnog radnika poručujući mu da se ne predaje jer to njegovi preci i prethodnici nikada nisu učinili.

Knjiga eseja "Priručnik za jučer" Gorana Ferčeca bit će predstavljena u ponedjeljak 21. prosinca u 18 sati u zagrebačkom Vinyl baru (Bogovićeva 3).

Uz autora o knjizi će govoriti Matko Botić i Seid Serdarević, a ulomke iz knjige čitat će Urša Raukar.

Goran Ferčec

Priručnik za jučer : Trinaest eseja

  • Fraktura 11/2015.
  • 144 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532666786
  • Cijena 129.00 kn

Bez obzira na to govori li o svom djedu težaku, majci radnici u dućanu ili pak Johannu Sebastianu Bachu ili Bertoldu Brechtu, Goran Ferčec u "Priručniku za jučer" ispisuje najtočniju sliku kulturnog radnika danas. Potpuno razotkriva i sebe i njega, poručujući mu da se ne predaje jer to njegovi preci i prethodnici nikada nisu učinili.

– Interview mit Goran Fercec –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –