Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 20.10.2022.

Predstavljanje prve slikovnice Jurice Pavičića 'Tri kuće, tri prijatelja'
Održava se
26.10.2022. u 19h

Predstavljanje prve slikovnice jednog od najproduktivnijih i najcjenjenijih hrvatskih pisaca Jurice Pavičića, "Tri kuće, tri prijatelja" (Profil, 2022.) održat će se u srijedu 26. listopada s početkom u 19 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7, Zagreb), 

Slikovnicu je ilustrirala Klara Rusan, jedna od najzanimljivijih hrvatskih ilustratorica mlađe generacije.

S Juricom Pavičićem i Klarom Rusan o knjizi će razgovarati urednica Ivana Žderić, dok će dijelove iz knjige čitati glumica Ecija Ojdanić.

Knjiga "Tri kuće, tri prijatelja" slikovnica je o prijateljstvu, ali i svojevrstan triler za djecu koja su tek krenula u školu. Pavičić je vješto ispričao priču o različitim obiteljima, o tome kako prijateljstva nastaju i razvijaju se, o vjernosti, hrabrosti i poštenju. Upitan što ga je potaknulo da napiše prvu knjigu za djecu, Pavičić je nedavno izjavio da su "Tri kuće, tri prijatelja" posveta dječačkom odrastanju, ili barem onakvom dječačkom odrastanju kakvo je bilo njegovo u Splitu.

Jurica Pavičić Klara Rusan

Tri kuće, tri prijatelja

  • Profil 09/2022.
  • 40 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533139265

Knjiga 'Tri kuće, tri prijatelja' slikovnica je o prijateljstvu, ali i svojevrstan triler za djecu koja su tek krenula u školu. Pavičić je vješto ispričao priču o različitim obiteljima, o tome kako prijateljstva nastaju i razvijaju se, o vjernosti, hrabrosti i poštenju. Knjigu je ilustrirala mlada, ali već nagrađivana i poznata ilustratorica Klara Rusan. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –