Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 02.07.2008.

Predstavljanje Radionice kreativnog pisanja
Održava se
03.07.2008.

Sarasan i Centar Mladih Ribnjak organiziraju predstavljanje nove radionice kreativnog pisanja i čitanja radova polaznika prethodnih radionica kretivnog pisanja - radionice kratke priče, radionice pisanja drame i radionice poezije, voditelja Miroslava Mičanovića, Tomislava Zajeca i Dorte Jagić.

Predstavljanje će se održati u sklopu Summer Art Festivala 'Park-In-Zagreb', u Parku  Ribnjak u Zagrebu (Purgeraj terasa), 03. srpnja 2008. s početkom u 20 sati.

Kako nastaje kratka priča? Može li kratka priča biti riječ, rečenica? Tko je pripovjedač kratke priče? Sve to i još puno, puno više reći će vam polaznici radionice. I naravno, čitati svoje priče koje su nastale na putovanjima u središte kratke priče, na koja ih je vodio Miroslav Mičanović.

Budete li dovoljno strpljivi i znatiželjni, možete čuti gdje smo putovali s Radionicom poezije i voditeljicom Dortom Jagić. Što su pisali, što čitali, o čemu razgovarali i što su naučili reći će vam mladi pjesnici i prvi puta pročitati svoje pjesme.

Polaznici Radionice dramskog pisanja podijeliti će s vama još jedno iskustvo. Kako se dolazi do ideje? Kako oblikuje karakter i dramska struktura? Jesmo li došli do cilja i kako smo prešli proces od početne ideje do kratkog dramskog teksta kao završnog umjetničkog proizvoda Radionice kroz koji nas je vodio Tomislav Zajec.

Neki od polaznika koji će čitati svoja kratka djela: Suzana Bosnić, Svjetlana Lugar, Cvjeta Grijak, Goran Bradica, Svjetlana Gjoni, Ljilja Leko, Tijana Gojić, Jadranaka Brigljević, Goran Bradica, Petar Pavković, Dunja Bonnaci, Ivan Pecek, Damir Korica, Marijana Zrinjski, Željka Medven, Branka Bosanac.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –