Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.03.2021.

Predstavljanje romana 'Doručak' Dinka Mihovilovića
Održava se
12.03.2021. u 19h

Predstavljanje romana "Doručak" Dinka Mihovilovića (Hena com, 2020.) održat će se u petak 12. ožujka s početkom u 19 sati na Facebook stranici Hena com - knjige koje se pamte.

O knjizi će govoriti Jagna Pogačnik (književna kritičarka), Marina Vujčić (urednica) i Dinko Mihovilović (autor).

O romanu:

Glavna junakinja Doručka odrasla je u domu za nezbrinutu djecu. Radnja romana odvija se godinama kasnije, kad je Mia već postala liječnica i zasnovala obitelj. Međutim, njezin najstariji sin Damjan remeti sliku savršene obitelji svojim neprilagođenim ponašanjem – zatvaranjem u sebe i pokazivanjem znakova prikrivene agresivnosti. Problemi koji se s takvim ponašanjem posljedično nagomilavaju i kod kuće i u školi otežavaju Miji borbu s vlastitim demonima, s osjećajem usamljenosti i nepripadanja svijetu u koji se naizgled uklopila. Kad i njezinom sinu zaprijeti boravak u instituciji, Mia će zaključiti da postoji samo jedan način da ga od toga spasi.

Dinko Mihovilović

Doručak

  • Hena com 01/2021.
  • 168 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532593129
  • Cijena 129.00 kn

Glavna junakinja 'Doručka' odrasla je u domu za nezbrinutu djecu. Radnja romana odvija se godinama kasnije, kad je Mia već postala liječnica i zasnovala obitelj. Međutim, njezin najstariji sin Damjan remeti sliku savršene obitelji svojim neprilagođenim ponašanjem – zatvaranjem u sebe i pokazivanjem znakova prikrivene agresivnosti. Kad mu zaprijeti boravak u instituciji, Mia će zaključiti da postoji samo jedan način da ga od toga spasi...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –