Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dinko Mihovilović

Doručak

  • Nakladnik: Hena com
  • 01/2021.
  • 168 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532593129
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Glavna junakinja "Doručka" odrasla je u domu za nezbrinutu djecu. Radnja romana odvija se godinama kasnije, kad je Mia već postala liječnica i zasnovala obitelj. Međutim, njezin najstariji sin Damjan remeti sliku savršene obitelji svojim neprilagođenim ponašanjem – zatvaranjem u sebe i pokazivanjem znakova prikrivene agresivnosti. Problemi koji se s takvim ponašanjem posljedično nagomilavaju i kod kuće i u školi otežavaju Miji borbu s vlastitim demonima, s osjećajem usamljenosti i nepripadanja svijetu u koji se naizgled uklopila. Kad i njezinom sinu zaprijeti boravak u instituciji, Mia će zaključiti da postoji samo jedan način da ga od toga spasi.

Drugi roman Dinka Mihovilovića "Doručak" slojevita je i potresna obiteljska drama koja progovara i o neizrecivom. Autor s lakoćom ulazi u rakurs ženske junakinje, ekonomičnim jezikom postižući maksimum emocija zbog kojih se ovaj roman još dugo nakon čitanja ne zaboravlja.

Dinko Mihovilović rođen je 1986. godine u Zagrebu, gdje je nakon osnovne i srednje škole završio preddiplomski studij komunikologije, a zatim preddiplomski studij informacijskih tehnologija. Radi kao samozaposleni softverski inženjer s međunarodnim iskustvom, većinom u startup tvrtkama. 2018. objavljen je njegov prvi roman, "Krletka od mora", u izdanju izdavačke kuće Beletra. Stanuje u novozagrebačkom naselju Sloboština sa suprugom i dvoje djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –