Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.03.2022.

Predstavljanje slikovnice 'Noć na zemlji' Jasmine Kosanović
Održava se
12.03.2022. u 18h

Predstavljanje slikovnice naše poznate lutkarice i ilustratorice Jasmine KosanovićNoć na zemlji“ (Mala zvona, 2022.) održat će se uz popratnu izložbu lutaka, u subotu 12. ožujka u 18 sati u Galeriji Kranjčar (Kaptol 26, Zagreb). 

Na predstavljanju će sudjelovati autorica Jasmina Kosanović i urednica slikovnice Sanja Lovrenčić.

U svojoj prvoj autorskoj slikovnici Jasmina Kosanović poziva najmlađe čitatelje – i odrasle koji čitaju s njima – na putovanje kroz čudesne prostore noći. S malo riječi i obiljem likovnih pojedinosti autorica stvara niz prizora koji se ne iscrpljuju jednim pogledom. U usnulim prostorima nekog starog grada, neke sobe, šume ili mora netko je uvijek budan i kreće se nekim svojim tajanstvenim poslom. 

Svaka raskošno oslikana stranica otvara nove mogućnosti za priču, poziva u prostore i izmišljene i stvarne, i zagonetne i prisne, prostore koji svojim raznolikim plavim svjetlima vode malenog čitatelja prema područjima na rubu bajke i sna.

Jasmina Kosanović

Noć na Zemlji

  • Mala zvona 03/2022.
  • 40 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538313462

U svojoj prvoj autorskoj slikovnici 'Noć na Zemlji' Jasmina Kosanović poziva najmlađe čitatelje – i odrasle koji čitaju s njima – na putovanje kroz čudesne prostore noći. S malo riječi i obiljem likovnih pojedinosti autorica stvara niz prizora, u usnulim prostorima nekog starog grada, neke sobe, šume ili mora netko je uvijek budan i kreće se nekim svojim tajanstvenim poslom...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –