Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.03.2019.

Predstavljanje slikovnice 'Uhvati mi plavog medu' Silvije Šesto
Održava se
23.03.2019. u 11h

Predstavljanje slikovnice "Uhvati mi plavog medu" Silvije Šesto održat će se u subotu, 23. ožujka u 11 sati u zagrebačkoj knjižari Bookara (Maksimirska 39).

Uz autoricu, knjigu će predstaviti ilustratorica Vanda Čižmek, dobitnica brojnih nagrada i priznanja na području dječje ilustracije i Saša Krnic, u ime izdavača Ibis grafike.

Slikovnica "Uhvati mi plavog medu" nježna je obiteljska priča o odrastanju koja prikazuje kako najmlađi ponekad doživljavaju gubitak onog što im je važno. Na djeci razumljiv način, autorica je u malo riječi prikazala srž međuljudskih odnosa i kako nas emocije iz djetinjstva tijekom života afirmiraju kao ličnosti.

Slikovnica "Uhvati mi plavog medu", poznate spisateljice Silvije Šesto, ostvarila je zapažen uspjeh na natječaju "Hrvatska lijepa knjiga" za 2018. godinu. Slikovnica koju je ilustrirala Vanda Čižmek, izabrana je društvo najljepše oblikovanih knjiga koje će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natječaju "Best Book Design from all over the World" i izložbi "Book Art International".

Silvija Šesto

Uhvati mi plavog medu

  • Ibis grafika 11/2018.
  • 38 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997557
  • Cijena 80.00 kn

'Uhvati mi plavog medu' nježna je, djeci razumljiva priča o odrastanju koja prikazuje kako najmlađi ponekad doživljavaju gubitak onog što im je važno. Na djeci razumljiv način, autorica je u malo riječi prikazala srž međuljudskih odnosa i kako nas emocije iz djetinjstva tijekom života afirmiraju kao ličnosti.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –