Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 16.02.2015.

Pričigin Storfie - video natječaj

Svatko ima neku zanimljivu priču, o ovome ili onome, i želi je podijeliti s drugima. Netko će to učiniti pisanjem, netko pripovijedanjem, a nekome je dovoljan i samo jedan znakoviti selfie.

Festival Pričigin i pivo Pan spojili su priču i selfie u jedno, stvorivši – storfie. Riječ je o potpuno novom pripovjednom žanru, primjerenom komunikacijskim kanalima novog doba, ali i o natječaju s atraktivnim nagradama za najbolje ocijenjene priče. Pojam "Storfie" označava kratku priču (do najviše 120 sekundi trajanja) ispričanu i snimljenu od strane samog Sudionika - pripovjedača – mobitelom, tabletom ili web-kamerom, "iz ruke" ili s fiksiranog uređaja, bez pomoći druge osobe i bez naknadnih montažnih intervencija.

Želite li osvojiti trodnevni izlet u Kopenhagen, ili pak stotinu limenki piva Pan? Dovoljno vam ih je i samo pedeset? Ništa lakše i veselije: proučite odmah pravila, snimite svoj storfie, postavite ga na FB-aplikaciju natječaja do 12. ožujka, obavijestite prijatelje i krenite u skupljanje bodova. Jedan lajk – jedan bod.

Storfie je vaša priča, snimljena iz vaše ruke, bez ičije i ikakve pomoći. Nema čitanja! Samo minuta do dvije zanimljivog pričanja dijele vas od vrijednih nagrada. 

(Deveti) festival pričanja priča "Pričigin" održat će se u Splitu, od 17. do 21. ožujka 2015. Proglašenje pobjednika natječaja "Storfie", projiciranje njihovih dvominutnih priča i dodjela nagrada održat će se u utorak, 17. ožujka 2015.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –