Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 25.03.2014.

Prijave za Noć knjige 2014. - rok produljen do srijede 26. ožujka u ponoć!

Zbog velikog interesa za sudjelovanjem u Noći knjige 2014. rok za prijavu programa produžen je do srijede 26. ožujka 2014. godine. Ovaj rok važeći je za prijavu programa za TISKANU programsku knjižicu.

Prijave za sudjelovanje bit će omogućene putem obrasca za prijavu i nakon isteka ovoga roka, ali će ti programi biti prezentirati javnosti samo putem internetske stranice Noći knjige (ne i u programskoj knjižici).

Prijavljeni programi pristigli do 26. 3. 2014. bit će zaključani za naknadno uređivanje jer će tada započeti njihova obrada za programsku knjižicu. Međutim, ako još uvijek ne raspolažete točnim podacima o npr. sudionicima, promjene možete dostaviti putem elektronske pošte, na adresu: nocknjige@nocknjige.hr (u ovom slučaju nismo u mogućnosti garantirati da će podaci biti prezentirani u programskoj knjižici, ali ćemo ih zasigurno predstaviti putem internetske stranice Noći knjige).

UKRATKO:

Nakon 26.3., bit će moguće prijaviti NOVE programe događanja u Noći knjige, kako novim tako i već prijavljenim (registriranim) sudionicima, ali već prijavljene programe neće biti moguće uređivati. Svi programi prijavljeni iza ovog roka bit će predstavljeni putem internetske stranice Noći knjige.

Prijaviti se možete putem poveznice: http://nocknjige.hr/prijava-sudjelovanja


VAŽNO:

Na sve lokacije održavanja programa bit će, kao i prethodnih godina dostavljena gotova vizualna rješenja (plakati, bookmarkeri…) u tiskanom obliku. Vizuali i programska knjižica bit će dostupni i u elektronskom obliku na internetskim stranicama Noći knjige.

Sačuvajte svoje korisničke podatke kako biste bili u mogućnosti prijaviti broj posjetitelja u Noći knjige. Iste podatke moći ćete koristiti prilikom prijave programa u Noći knjige 2015.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –