Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 21.03.2017.

Prijavite programe u Noći knjige 2017.

Noć knjige 2017.

Otvorene su prijave za programe u Noći knjige 2017. Programe i akcije moguće je prijaviti putem sustava za prijavu koji je dostupan na poveznici: http://prijava.nocknjige.hr/.

Prijave se zaprimaju do 4. travnja 2017. godine.


Postojeći korisnici, oni koji su već sudjelovali u Noći knjige, svojemu računu pristupaju koristeći iste podatke za prijavu kao i prošle godine. Da podsjetimo, adresa e-pošte koju ste koristili prilikom registracije je vaše korisničko ime. Ako ste zaboravili lozinku, novu možete zatražiti klikom na „zaboravljena lozinka“, nakon što unesete adresu e-pošte. Potom možete pristupiti svojemu korisničkom sučelju te dalje prijavi programa i akcija. Molimo vas da ne ponavljate postupak registracije sudionika. Ako iz nekog razloga ne možete pristupiti svojem računu, pišite nam na: info@nocknjige.hr.

Svi novi korisnici mogu se registrirati putem obrasca za registraciju (http://prijava.nocknjige.hr/loginx_kor.php?ret_link=%2F&type=notLogged), a potom prijaviti programe i akcije. Molimo vas da proučite upute za popunjavanje obrasca – „Upute za korištenje servisa za prijavu programa u Noći knjige“ –  koje će vam biti dostupne na stranici vašega korisničkog računa. Također, kako biste nam olakšali uređivanje i administriranje, molimo vas da obratite pozornost i na „Najčešće pogreške prilikom prijave programa“.


Prijave se zaprimaju do 4. travnja 2017. godine. Nakon ovoga roka i dalje će biti moguće prijavljivati programe i akcije (sve do 20. 4. 2017.), međutim, prijavljenima nakon 4. travnja ne možemo garantirati da će na vrijeme dobiti promotivne materijale.


Noć knjige 2017. će se održati u petak, 21. travnja, no iznimno ove godine, u nastojanju da sudjelovanje u manifestaciji omogućimo što većem broju zainteresiranih sudionika, omogućit ćemo prijavu programa koji bi se održavali u razdoblju od 21. do 24. travnja, tako da će Noć knjige 2017. "zagrliti vikend" i obuhvatiti Svjetski dan knjige i autorskih prava i Dan hrvatske knjige.

Na taj način Noć knjige zbog školskih praznika neće zaobići najmađu čitateljsku populaciju te će, nadamo se, dodatno potaknuti škole i vrtiće da se svojim programima uključe u proslavu knjige i čitanja.


Pozivamo vas da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici Noći knjige i Facebooku jer ćemo pripremiti i mnoštvo drugih zanimljivosti i iznenađenja, nagradnih natječaja kao i lijepih nagrada.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –