Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 22.10.2015.

Pročitajte 'Što nas ne ubije' i dođite na prvi Ziherov 'book club'
Održava se
27.10.2015. u 20h

Što nas ne ubije Lagercrantz David

Kulturni portal Ziher.hr u suradnji sa zagrebačkim klubom Spunk pokreće "book club" -  mjesto ljubitelja dobre knjige. Prvi book club održat će se u utorak, 27. listopada u 20 sati u caffe baru Spunk, na adresi Hrvatske bratske zajednice b.b.

Prvo izdanje organizirano je u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, a naslov o kojem će se pričati razveselit će sve ljubitelje serijala Millennium. Razgovorat će se o četvrtom nastavku serijala, knjizi "Što nas ne ubije" autora Davida Lagercrantza.

U nastavku svjetski slavnog serijala Millennium koji potpisuje novi autor, jedan od najboljih suvremenih švedskih pisaca David Lagercrantz, oživljava se svijet koji je stvorio Stieg Larsson. Junaci koji su promijenili književnost opet su s nama, jednako živi i  beskompromisni. "Što nas ne ubije" triler je koji su obožavatelji Larssonova djela dugo iščekivali, roman koji kao i prethodni zadire u aktualne i bolne teme.

Razgovor će moderirati Frakturin urednik Roman Simić Bodrožić, a bit će postavljen i Frakturin štand na kojemu će svi posjetitelji moći kupiti svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni.

Poslije razgovora o knjizi druženje se nastavlja uz dobru glazbu.

Zašto "book club" -  mjesto ljubitelja dobre knjige?

Cilj je ovoga programa pružiti svim zainteresiranima mjesto na kojem mogu raspravljati o pročitanom i iznijeti svoje mišljenje o djelu. Jednom mjesečno, birajući recentne naslove, a s posebnim naglaskom na domaće i regionalne autore, Spunk će biti obavezno odredište svakog knjigoljupca. Osim rasprave o pročitanim raspravama, Ziher.hr i Spunk organizirat će i gostovanja pisaca, na kojima će čitatelji moći iz prve ruke porazgovarati sa stvarateljem samoga djela, a upravo na toj komunikaciji između pisaca i čitatelja, kao i čitatelja međusobno, zasnovan je Ziherov book club.

"Zbog malog broja takve i slične književne ponude u Zagrebu, upustili smo se u organiziranje book cluba kako bismo u naš rad direktno uključili i naše čitatelje, odnosno pružili im još jednu platformu, malo osobniju, na kojoj mogu raspravljati o djelima koja pročitaju i međusobno se družiti. Tako želimo utjecati i na čitalačke navike onih koji još nisu knjigoljupci te popularizirati čitanje.", izjavila je Lucija Lakoš, urednica književne rubrike portala Ziher.hr

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –