Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 05.12.2007.

Promocija knjige 'Dok nas smrt ne rastavi ili te prije toga ne ubijem'
Održava se
06.12.2007.

Promocija knjige Andree Pisac «Dok nas smrt ne rastavi ili te prije toga ne ubijem», iz Algoritmove biblioteke 'Kalibar', održati će se u četvrtak, 06.12. 2007. u 20 sati, u književnom klubu Booksa u Zagrebu.    


Knjigu će predstaviti: Andrea Pisac, Julijana Matanović i Milana Vuković Runjić.    
  

Andrea Pisac (Kutina, 1975.) sa šesnaest godina osvojila je nagradu na natječaju za internacionalnu kratku priču u časopisu 'Curren't. Nakon što je diplomirala kroatistiku i anglistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, počela je objavljivati radove u časopisima 'Književna revija', 'Plima', 'Libra/Libera', 'Quorum', 'Tema' i 'Zarez'. Zbirka kratkih priča «Odsuće» 2001. godine objavljena je kao nagrada za pobjedu na natječaju Studentskog centra za najbolju debitantsku knjigu.

Trenutno istražuje antropologiju književnosti i piše doktorat na Goldsmiths Collegeu, na Sveučilištu u Londonu. Nedavno je objavila dvije priče na engleskom jeziku u časopisu 'Slovo' koji izdaje School of Slavonic and East European Studies. Njezini radovi uključeni su u Antologiju kratke priče bivše Jugoslavije koju je izdao Treći Trg iz Beograda 2006.  

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –