Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.09.2017.

Promocija knjige Predraga Fincija 'Korist filozofije'
Održava se
22.09.2017. u 19h

Promocija knjige Predraga Fincija "Korist filozofije" održat će se u petak 22. rujna u 19 sati, u prostoru Izdanja Antibarbarus u Zagrebu (Zvonarnička 3).

Predrag Finci u svojoj novoj knjizi postavlja pitanje na koje su mnogi tražili odgovor: kakva je koristi od filozofije? Polazeći od jednog konkretnog događaja, koji mnogi pamte, Finci najprije diskutira pitanja svjedočenja i različitih interpretacija događaja, a potom diskutira što je događaj kao filozofski (ontološki i metafizički) pojam.

U svojim razmišljanjima autor govori o radosti mišljenja, o nuždi filozofiranja i ukazuje na stalnu otvorenost i aktualnost filozofskih pitanja.

Predrag Finci je do sada objavio devetnaest knjiga, a "Korist filozofije" je šesta knjiga koja mu je izašla kod zagrebačkog izdavača Izdanja Antibarbarus.

Predrag Finci

Korist filozofije

  • Izdanja Antibarbarus 09/2017.
  • 236 str., meki uvez
  • ISBN 9789532491760

Predrag Finci u svojoj knjizi 'Korist filozofije' postavlja pitanje na koje su mnogi tražili odgovor: kakva je korist od filozofije? Kako i koliko filozofija može biti voditelj u osobnom životu? U svojim razmišljanjima autor govori o radosti mišljenja, o nuždi filozofiranja i ukazuje na stalnu otvorenost i aktualnost filozofskih pitanja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –