Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 07.06.2015.

Promocija knjige 'Voda : Vječna tajna prirode' Marije Brajković
Održava se
08.06.2015. u 18h

Voda Beraković Marija

Nakladnička kuća Izdanja Antibarbarus organizira promociju knjige Marije Beraković "Voda : Vječna tajna prirode" koja će se održat u ponedjeljak 8. lipnja 2015., s početkom u 18:00 h, u Knjižnici i čitaonici Bogdan Ogrizović (Preradovićeva 5, Zagreb).


O knjizi će govoriti:
 
dr. sc. Marija Geiger Zeman, te autorica Marija Beraković i urednica Simona Goldstein.
 

Autorica naglašava odnos čovjeka prema vodi kroz upravljanje, zaštitu i korištenje, odnošenje prema prirodi koja je vodom protkana u svakome pa i najmanjem dijelu.


**

Koristeći osobna iskustva i rezultate dostupnih istraživanja o vodi, autorica Marija Beraković s više stajališta donosi razne spoznaje o vodi. Knjiga "Voda: Vječna tajna prirode" daje pregled osnovnih osobina vode, ali i njezinih uloga u razvoju civilizacija, njezine tajne, mitove, snage i moći koje se manifestiraju u pozitivnim učincima u životu čovjeka i očuvanju našeg zdravlja, kao i u katastrofama koje može izazvati. Naglašava odnos čovjeka prema vodi kroz upravljanje, zaštitu i korištenje, odnošenje prema prirodi koja je vodom protkana u svakome pa i najmanjem dijelu.

Marija Beraković

Voda : Vječna tajna prirode

  • Izdanja Antibarbarus 05/2015.
  • 280 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532491357
  • Cijena 150.00 kn

Knjiga "Voda: Vječna tajna prirode" daje pregled osnovnih osobina vode, ali i njezinih uloga u razvoju civilizacija, njezine tajne, mitove, snage i moći koje se manifestiraju u pozitivnim učincima u životu čovjeka i očuvanju našeg zdravlja, kao i u katastrofama koje može izazvati. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –