Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 06.12.2007.

Promocija nove knjige i CD-a iz edicije Katapult
Održava se
07.12.2007.

Promocija nove knjige i CD-a iz edicije Katapult pod nazivom «Mačka u čizmama" mlade zadarske autorice Ive Pejković održat će se u petak 7. 12. 2007. u 20:00 sati u sea pubu Arca Fiumana u Rijeci (Adamićev gat).  

Razgovor s autoricom vodit će Nikola Leskovar.  

Prije i nakon književne večeri posjetitelje će puštanjem glazbe zabavljati D. J. dr. Heywood Floyd.    


Iva Pejković rođena je 12. 9. 1984. godine u Zadru. U osnovnoj školi predstavljala je Zadarsku županiju na Lidranu. Nastavlja se baviti pisanjem, crtanjem i kreiranjem. Nakon završene opće gimnazije, upisuje smjer modnog dizajna u obrazovnoj ustanovi Arcadia gdje stječe diplomu modnog dizajnera-specijalista i održava i prvu samostalnu modnu reviju u Zadru. Trenutno je student 3. godine odjela za izobrazbu učitelja na Sveučilištu u Zadru. Kreativnim radom bavila se tijekom osnovnoškolskog i srednjoškolskog razdoblja. Crtala je stripove i ilustracije za školske časopise, izlagala u Zagrebu i Zadru, te objavila nekoliko radova na web-stranicama.  


Edicija Katapult pokrenuta je od istoimene udruge, a u suradnji s riječkim izdavačem ZIGO. Edicija Katapult objavljuje beletristička djela isključivo mladih i neafirmiranih autorica i autora (18 - 35 god.). Posebnost edicije je da uz svaku knjigu izlazi i 20-minutni CD s čitanim ulomcima iz knjige te s neobjavljenom glazbom mladih glazbenika. Svi autorski radovi objavljeni su pod Creative Commons licencom.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –