Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Katapult ×

Vijest • 21.06.2011.

Udruga Katapult objavljuje natječaj za kratku priču

U sklopu projekta "Izdavačka akademija" udruga Katapult objavljuje natječaj za kratku priču na temu "Susjedi“. Pozivaju se pisci i spisateljice da pošalju svoju kratku priču ili više kratkih priča. Najboljih 10 priča (prema strogim kriterijima selektora) bit će objavljene u zbirci priča, u tri različite verzije.
Najava • 12.07.2008.

Park-in-Zagreb : Kultura grada Rijeke

U sklopu zatvaranja 3. Park-in-Zagreb festivala, u subotu 12. srpnja, predstaviti će se kultura grada Rijeke, koju će u Zagrebu predstaviti riječke udruge različitih kulturnih usmjerenja. U sklopu programa, održati će se dvije izložbe, predavanja, projekcije filmova, tribine te performansi, a svoj program će predstaviti i udruge parNas i KATAPULT.
Najava • 07.12.2007.

Promocija nove knjige i CD-a iz edicije Katapult

Promocija nove knjige i CD-a iz edicije Katapult pod nazivom «Mačka u čizmama» mlade zadarske autorice Ive Pejković, održat će se u petak, 7. 12. 2007. u 20:00 sati, u sea pubu Arca Fiumana u Rijeci. Razgovor s autoricom vodit će Nikola Leskovar, a za dobru glazbu je zadužen D. J. dr. Heywood Floyd.
Najava • 18.10.2007.

Književne večeri (ZA)ŠTO PIŠEŠ? – OSTAVLJAM OTISAK...

Riječka udruga Katapult otvara sezonu književnih večeri (ZA)ŠTO PIŠEŠ? – OSTAVLJAM OTISAK... Posjetite legendarni caffe bar «Teta Roža» u Rijeci, u četvrtak, 18. 10. 2007, u 21:00 sat, gdje će nastupiti Katapultove poetese: Željka Horvat Zhe, Jelena J-zlo Tondini i Matija Vukušić Tegla.
Najava • 04.07.2007.

Predstavljanje nove knjige iz edicije Katapult - Zelene doline ludosti

Promocija sedme knjige i CDa iz edicije Katapult pod nazivom «Zelene doline ludosti» mlade zagrebačke autorice Dijane Merdanović, održat će se u petak, 6. 7. 2007. u 20:00 sati u sea pubu Arca Fiumana, Adamićev gat u Rijeci. Razgovor s autoricom i Enverom Krivcem, urednikom pratećeg CDa, vodit će Nikola Leskovar. Prije i nakon književne večeri posjetitelje će puštanjem glazbe zabavljati D. J. dr....