Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 30.06.2017.

Promocija novog romana Ivice Prtenjače 'Tiho rušenje'
Održava se
04.07.2017. u 20h

Predstavljanje novog romana Ivice PrtenjačeTiho rušenje“ (V.B.Z., 2017) održat će se u utorak 4. srpnja u 20 sati u Klubu Botaničar (Trg M. Marulića 6, Zagreb).

Sudjeluju: Ivica Prtenjača, Jagna Pogačnik i Drago Glamuzina

U Tihom rušenju Ivica Prtenjača ponovo se uspinje na 'brdo', ali ovaj put ono se nalazi u Haulikovoj ulici, u jednom oronulom zagrebačkom stanu. Glavni junak, soboslikar s diplomom profesora književnosti, sa svojim pomoćnikom treba učiniti ono što i inače radi – oljuštiti sve sa zidova i ponovo ofarbati. Čini se kao ugodan, prilično usamljen rutinski posao, daleko od nametljivih ljudi, baš onako kako najviše voli. Ali, čovjek koji ih je angažirao, i njegova životna priča, promijenit će živote svih likova u romanu...

Ivica Prtenjača

Tiho rušenje

  • V.B.Z. 06/2017.
  • 152 str., meki uvez
  • ISBN 9789533049403
  • Cijena 79.00 kn

U 'Tihom rušenju' Ivica Prtenjača ponovo se uspinje na 'brdo', ali ovaj put ono se nalazi u jednom oronulom zagrebačkom stanu. Glavni junak, soboslikar s diplomom profesora književnosti, sa svojim pomoćnikom treba učiniti ono što i inače radi – oljuštiti sve sa zidova i ponovo ofarbati. Čini se jedostavno, ali, čovjek koji ih je angažirao, i njegova životna priča, promijenit će živote svih likova u romanu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –