Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 23.01.2023.

Promocija zbirke pjesama 'Terca na tišinu' Sanina Karamehmedovića
Održava se
27.01.2023. u 18h

Zagrebačka promocija zbirke pjesama "Terca na tišinu" Sanina Karamehmedovića održat će se u petak 27. siječnja s početkom u 18 sati u glazbenoj knjižari Rockmark (Hrvatske bratske zajednice 4). 

Osim autora knjige u predstavljanju će sudjelovati književnica Julijana Matanović, glazbeni producent Nikša Bratoš, urednik knjige Krešimir Blažević i Tibor iz grupe Silente. 

Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačke grupe Silente, objavio je u prosincu 2023. prvu zbirku pjesama "Terca na tišinu", s ukupno 40 uradaka. Uz već uglazbljene pjesme iz repertoara grupe Silente po izboru autora te u njihovoj originalnoj verziji, bez studijskih ispravaka, skraćivanja ili produljivanja, u knjizi se nalaze i neuglazbljene, publici nepoznate pjesme. Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.

Sanin Karamehmedović

Terca na tišinu

  • Rockmark 12/2022.
  • 104 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538292262

Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačke grupe Silente, na glazbenoj sceni prisutan je od 2012. godine kada je objavljen prvi album grupe Silente. Nakon godina objavljuje vlastitu zbirku pjesama 'Terca na tišinu – uglazbljene i neuglazbljene pjesme', s ukupno 40 uradaka. Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –