Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 05.10.2018.

Raspisan natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay'
Održava se
03.10.-03.11.2018.

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisuje natječaj za književnu nagradu "Tea Benčić Rimay", koja se dodjeljuje se u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrjednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi.

Na natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji pišu hrvatskim književnim jezikom. Natječaj je otvoren od 3. listopada do 3. studenoga 2018. godine

Na natječaj se šalje rukopis neobjavljene zbirke pjesama u prozi. Rukopise koji zadovoljavaju uvjete natječaja ocijenit će Prosudbeno povjerenstvo do 30. studenoga 2018. godine.

Natječaj je anoniman, stoga sve rukopise treba poslati u 3 primjerka i na CD-u, označene šifrom. Rješenje šifre i podatke o autoru (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail i kratki životopis) treba priložiti u zasebnoj, zatvorenoj koverti. Rukopisi poslani na natječaj se ne vraćaju.

Nagrada se sastoji od objavljivanja nagrađenog rukopisa i novčanog iznosa od 3.000,00 kn. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni 3. prosinca 2018. godine na mrežnoj stranici Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak (www.nkc-sisak.hr)

Dodjela književne nagrade „Tea Benčić Rimay“ bit će upriličena na svečanosti koja će se održati 7. prosinca 2018. godine.

Rukopise dostaviti na adresu:
Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak
(Natječaj za književnu nagradu „Tea Benčić Rimay“)
Rimska ulica 27
44000 Sisa

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –