Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 10.01.2020.

TIM press predstavlja knjigu Josipa Kregara 'Bleferi i šahisti'
Održava se
14.01.2020. u 18h

Josip Kregar: Bleferi i šahisti

Bleferi i šahisti Kregar Josip

Nakladnička kuća TIM press organizira predstavljanje knjige Josipa Kregara "Bleferi i šahisti - Politički eseji" koje će se održati u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu (Perkovčeva 2), u utorak, 14. siječnja 2020. s početkom u 18.00 sati.

Uz autora, na predstavljanju sudjeluju i Orhidea Gaura Hodak, Drago Pilsel, Vesna Pusić, Tomislav Tomašević i, uime izdavača, Hašim Bahtijari.

Ova knjiga izbor je autorovih kolumni o aktualnim političkim događajima u Hrvatskoj, pisanih od 2017. godine do danas.


Bleferi su na vlasti, oni su politička klasa, šahisti su poštena inteligencija, vole igru i pravila i bave se samo svojim poslom. Kibici su one gomile ljudi koje sa strane vide izvrsne poteze, no nisu u stanju igrati i kažu da ih to ne zanima. Ne usude se biti šahisti pa su žrtve blefera. Jer bleferi su na vlasti, a blef nije samo stil, to je sustav.

Josip Kregar

Josip Kregar

Bleferi i šahisti : Politički eseji

  • TIM press 12/2019.
  • 284 str., meki uvez
  • ISBN 9789538075681
  • Cijena 150.00 kn

Knjiga 'Bleferi i šahisti' Josipa Kregara izbor je autorovih kolumni o aktualnim političkim događanjima u Hrvatskoj. Bleferi su na vlasti, oni su politička klasa, da ih ne zovem grubim imenima: lopovi, gramzivi egoisti, loši đaci bez diploma i morala, licemjeri koji ne biraju sredstva i koji načela mijenjaju kao košulje.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –