Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 23.05.2017.

Tribina PiČi s Ivanom Rogar
Održava se
25.05.2017. u 18h

Tamno ogledalo Rogar Ivana
Tumačenje snova Rogar Ivana

Što piše, kako to i zašto radi jedna od najperspektivnijih autorica mlađe generacije i ovogodišnja dobitnica Kamova Ivana Rogar saznajte u četvrtak 25. svibnja u 18 sati na tribini Piči u knjižnici Vladimira Nazora u Zagrebu (Vodovodna 13).

Ivana Rogar je diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je trenutno na doktorskom studiju književnosti, kulture, izvedbenih umjetnosti i filma. Urednica je u književnim časopisima Quorum i Libra Libera, surađuje s brojnim književnim časopisima u zemlji i regiji te se bavi prevoditeljstvom. Pjesme su joj objavljene u novom izdanju američkog časopisa The Cafe Review. Suradnica je Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža.

Do sada je objavila dvije zbirke priča, “Tamno ogledalo” i “Tumačenje snova”. Za zbirku priča “Tumačenje snova”, 2016. je dobila nagradu Hrvatskoga društva pisaca Janko Polić Kamov

Drugi dio tribine PiČi uvijek je rezerviran za posjetitelje! Imate li hrabrosti iskoračiti u javnost sa svojim rukopisima? Kako ono što pišete zvuči drugima? Jeste li pokušali ponuditi rukopis urednicima, izdavačima, književnim časopisima? Javljate li se na književne natječaje? Na ta i druga pitanja potražite odgovore na tribini PiČi u zagrebačkoj knjižnici Vladimira Nazora zadnjeg četvrtka u mjesecu.

Tribinu moderira Sanja Vučković.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –