Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 08.12.2017.

Tribina Razotkrivanje sa Zdravkom Zimom
Održava se
11.12.2017. u 19h

Na tribini Razotkrivanje koja će se održati u ponedjeljak 11. prosinca u 19 sati, gostuje Zdravko Zima koji će predstaviti svoju novu knjigu "Dnevnik jednog mitomana", u izdanju Frakture.

U Muzeju za umjetnost i obrt uz autora će o knjizi govoriti Dražen Katunarić i Roman Simić, a ulomke iz knjige čitat će Mislav Čavajda.
 

"Dnevnik jednog mitomana" Zimina je kronika 2016., jedne od najuzbudljivijih godina novog milenija, one koju su obilježile smrti cijeloga niza kulturnih velikana (Bowie, Eco, Debeljak, Kertész, Novak, Esterházy, Cohen), ali i godine kojom su tutnjali teroristički napadi, politička previranja i izborne utrke, u kojoj se Europi dogodio Brexit, a svijetu Donald Trump.

Zimina 2016. ujedno je godina vrhunskih koncerata i izložbi, predstava i knjiga te ponajviše – izvanrednih pojedinaca koji svijet i Hrvatsku čine boljim mjestom.

Zdravko Zima

Dnevnik jednog mitomana

  • Fraktura 11/2017.
  • 592 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532669060
  • Cijena 199.00 kn

'Dnevnik jednog mitomana' Zimina je kronika 2016., jedne od najuzbudljivijih godina novog milenija, one koju su obilježile smrti cijeloga niza kulturnih velikana (Bowie, Eco, Debeljak, Kertész, Novak, Esterházy, Cohen), ali i godine kojom su tutnjali teroristički napadi, politička previranja i izborne utrke, u kojoj se Europi dogodio Brexit, a svijetu Donald Trump.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –