Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 12.04.2022.

V.B.Z. predstavlja roman Milana Trenca 'Chandra u potrazi za istinom'
Održava se
12.04.2022. u 19:30h

Chandra u potrazi za istinom Trenc Milan

U utorak 12. travnja 2022. u 19.30 sati u baru Botaničar (Trg Marka Marulića 6, Zagreb) nakladnička kuća V.B.Z. predstavit će roman "Chandra u potrazi za istinom" Milana Trenca. Uz autora, na promociji će govoriti urednica knjige Aleksandra Stella Škec, novinar Goran Gerovac i moderator Vladimir Šagadin.
 
U svom prvom romanu "Chandra u potrazi za istinom" Trenc opisuje avanture indijskog gurua Chandre dok putuje Sjedinjenim Američkim Državama sa svojim vozačem i tjelohraniteljem Nikom te producenticama Margaret i Ann. U slobodno vrijeme Chandra bježi u šetnje i na izlete u nesigurne gradske četvrti, istražuje zabavne parkove, bizarne vjerske zajednice i ilegalne kockarnice dok ga Niki, više zainteresiran za pivo i nogomet nego za istočnjačku filozofiju, prati u stopu. 
 
Tijekom tih druženja njih dvoje pretresaju velika pitanja današnjice: napredak umjetne inteligencije, ekologiju i zagađenje, postojanje i prirodu Boga, evoluciju čovjeka, superstrune, Veliki prasak i sudbinu svemira. Iako govori o ozbiljnim pitanjima i temama, roman je pun i otkačenog humora te neočekivanih obrata koji će čitatelja držati u napetosti do samoga kraja. 

Milan Trenc

Chandra u potrazi za istinom

  • V.B.Z. 11/2021.
  • 164 str., meki uvez
  • ISBN 9789535204343

U svom prvom romanu 'Chandra u potrazi za istinom' Milan Trenc opisuje avanture indijskog gurua Chandre dok putuje Sjedinjenim Američkim Državama sa svojim vozačem i tjelohraniteljem Nikom te producenticama Margaret i Ann. Iako govori o ozbiljnim pitanjima i temama, roman je pun i otkačenog humora te neočekivanih obrata koji će čitatelja držati u napetosti do samoga kraja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –