Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 16.05.2006.

Zastrašujuće književne večeri u SC-u!
Održava se
18.05.2006.

Književne večeri u SC-u idu dalje a novi književni dejt je 18. 5. 2006. u Kafiću &TD-a, s početkom u 21 sat pri čemu će Kafić &TD-a postati poprište strave i užasa, a ono što vas čeka i u čemu sami možete sudjelovati je - pričanje horror priča!

U 21 sat započinje pričanje strašnih priča (koje su na ovogodišnjem SferaKonu prestrašile mnogobrojnu publiku), a naglasak nije na tome da se priče čitaju, već pričaju. Zato je ovog četvrtka Kafić &TD-a otvoren za sve one koje imaju jednu takvu strašnu priču u rukavu. Osim što ćete vidjeti kako se to odvijalo prije nekoliko tjedana na SferaKonu, književne večeri predstaviti će i jednu strašnu zbirku.

Književne večeri SC-a pozivaju sve one koje nije strah, koji se usuđuju slušati ili sami ispričati neku priču za koju znate da će zastrašiti druge (bilo ona stvarna ili samo plod vaše mašte) te tako utjerati strah u kosti gostima Kafića &TD-a, da se jave na mirna.bacun@gmail.com ili jednostavno pohode Kafić &TD-a ovoga četvrtka u 21 sat. Naravno, osoba čiju priču publika proglasi najjezovitijom, osvojit će prigodni poklon, a možda mu/joj i sam Lucifer čestita.

Voditeljica Književnih večeri trebala bi biti Mirna Bačun, osim ako je ne bude biti previše strah.

Dođite i popijte pifu, "we dare you!"

Najava književnih večeri za kraj svibnja:

25. 5. 2006. - Eventualisti! – Nova snaga hrvatske književnosti! Pisci okupljeni oko manifesta eventualizma priredit će nesvakidašnje uprizorenje za vas! Do sada neviđen spoj glazbe, teatra, religijske kulture, performansa, videa i naravno – književnosti, okupirat će sve vaše osjete. U potpunosti. Tko su eventualisti glavom, bradom i perom moći ćete saznati krajem svibnja u Kafiću &TD-a!

"We dare you!!!"

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –