Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Shannon Buck

Prirodna ljepota : Savjeti, tehnike i recepti

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 02/2015.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9789531416702
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Priručnik "Prirodna ljepota : Savjeti, tehnike i recepti" podučava vas jednostavnoj pripravi kozmetičkih proizvoda u vlastitoj kuhinji. Naučit ćete sve što je potrebno znati o izradi predivnih losiona i preparata primjenom prirodnih holističkih sastojaka ili sastojaka iz ekološkog uzgoja, koji će nahraniti vašu kožu i ugoditi vašem tijelu od glave do pete.

Upoznajte različita regenerativna bazna ulja, raskošne maslace, aromatične cvjetne vodice, ljekovite biljne ekstrakte i eterična ulja terapeutskih učinaka.

Uronite u bogat svijet preparata za njegu kose, lica, tijela, ruku i stopala i pripravite, primjerice, kremu za lice protiv starenja ili piling na biljnoj bazi prilagođen vašem tipu kože.

Pri svakom koraku izrade prirodne kozmetike pomoći će vam fotografije, jednostavne upute, jasni crteži, stručni naputci i rješenja problema – tako ćete dobiti ne samo proizvode za osobnu njegu već i savršene darove!


- Odabir i pohrana sastojaka

- Osnovni pribor

- Preparati za blistavu kosu

- Preparati za njegu lica i tijela

- Parfemi i aromaterapija

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –