Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dorothea Benton Frank

Sestre uragana

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Mirna Čubranić
  • 07/2015.
  • 314 str., meki uvez
  • ISBN 9789531418270
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Sezona uragana rano počinje i tutnji cijelo ljeto, do duboko u rujan. Životi ljudi često odražavaju vremenske (ne)prilike, a roman "Sestre uragana" donosi upravo takvu priču.

Maisie, Liz i Ashley tri su generacije žena jedne obitelji. Maisie Pringle voli da njezina riječ uvijek bude zadnja u svemu, a naročito kad je posve u krivu. Njezina kći Liz uhvaćena je u klasičan vrtlog srednjih godina i emotivno zahtjevnog posla, koji će joj na kraju otvoriti oči prema razočaravajućoj istini. A Lizina prekrasna kći Ashley sa svojim sanjarskim ambicijama o malo vjerojatnoj budućnosti unosi razdor među sve njih.

Tog će se ljeta s ove tri žene sudbina poigrati na vrlo ozbiljan način i sve će se naći u središtu naizgled bezizlaznih situacija, a mudrost starijih dama donijet će rješenje mladima. Istodobno ozbiljan ali i duhovit roman priča je o životu žena koje žive od ljubavi i za ljubav i koje će se kao lavice boriti protiv svega što tu ljubav može ugroziti.

Dorothea Benton Frank jedna je od najčitanijih američkih autorica ljubavnih priča, autorica romana "Posljednja prva supruga" a ovo joj je drugi roman preveden na hrvatski jezik.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Sestre uragana - Dorothea Benton Frank –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –