Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Liane Moriarty

Male laži

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Svetlana Grubić Samaržija
  • 11/2015.
  • 446 str., meki uvez
  • ISBN 9789531418690
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Otkako je prije pet godina rodila sina, Jane nigdje nije živjela duže od šest mjeseci. Stalno se seli kako bi pobjegla od svoje prošlosti. Sada ju je na svoju obalu privukao idilični grad Pirriwee i Jane ima osjećaj kao da napokon nekamo pripada. Sprijateljuje se s energičnom Madeline i nevjerojatno lijepom Celeste, s dvije žene koje naočigled imaju savršen život, ali i vlastite tajne. No na početku polugodišta, na igralištu se događa incident u koji su upletena djeca svih triju žena, zbog čega se stvara jaz između njih i ostalih roditelja.

Taj jaz u početku je mali, ali postaje sve veći dok govorkanja i glasine ne postanu zlobni i pakosni, a istina ne preraste u laž. Od početka je bilo jasno da će sve završiti u suzama, ali nitko nije mislio da će završiti ubojstvom…

"Male laži" je pametno i duhovito napisana priča o roditeljima koji se ponašaju poprilično loše, stvarnim životima djece, tinejdžera, prijatelja, oženjenih, rastavljenih i ponovno oženjenih.

Liane Moriarty australska je spisateljica i autorica pet romana: "Tri želje", "Posljednja godišnjica", "Što je Alice zaboravila", "Hipnotizerova ljubavna priča" te uspješnica "Suprugova tajna" i "Male laži". "Suprugovu tajnu" je britanski Richard and Judy Book Club proglasio najboljim romanom u 2013. godini i od tada pa sve do danas ne silazi s vrhova ljestvica najprodavanijih knjiga. Roman je preveden na više od 35 svjetskih jezika. Liane Moriarty živi u Sydneyju sa suprugom, sinom i kćeri.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –