Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Oriah Mountain Dreamer

Poziv

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Zvjezdana Kastrapeli
  • 12/2015.
  • 136 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573343
  • Cijena: 99.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Ne zanima me od čega živiš, Želim znati za čim žudiš i imaš li hrabrosti snivati o ispunjenju želja srca svoga… Tako počinje „Poziv“ poetična deklaracija namjere da se živi iskreno, potpuno i srčano koju je napisala vizionarka Oriah Mountain Dreamer. „Poziv“ se munjevito proširio svijetom, a i danas se prenosi usmenom predajom, internetom, citira se na radiju, čita na okupljanjima i sastancima…

Poziv“ je začudno jednostavan i nevjerojatno snažan, pjesma novog svijeta iz koje je proizašla iskrena, poetična, životna i topla knjiga koja je mnogima promijenila život.

Oriah Mountain Dreamer je autorica inspirativne pjesme u prozi „Poziv“ prema kojoj je nastala istoimena knjiga, a slijedile su je uspješnice "Ples" i "Zov". Autorica detaljno opisuje kako da slijedimo čežnje svoga srca da bismo proživjeli smislen i svrhovit život. Njezina najnovija knjiga "What We Ache For: Creativity and the Unfolding of Your Soul", istražuje kreativnost kao način postizanja i njegovanja duhovno bogatog života. Majka je dvojice odraslih sinova, živi sa suprugom u tihom šumovitom predjelu nekoliko sati vožnje sjeverno od Toronta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –