Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert Frank

Hej, ne želim odrasti

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 04/2016.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419406
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Priča o djevojčici koja prolazi najosjetljiviji period svoga života u kojem mora spoznati što je zapravo prijateljstvo, a što je izdaja i kako prihvatiti one koji su drugačiji. No spoznat će i što je ljubav i što je za ljubav najvažnije.

Robert Frank rodio se 1971. u Rijeci gdje je završio srednju građevinsku školu, a nakon toga je studirao na Pravnom fakultetu. Odlikovani je sudionik Domovinskog rata i bivši je sportaš. Od 1997. bavio se istraživačkim i reportažnim novinarstvom. Od rujna 2015., potpuno je neočekivano završio s novinarskom karijerom te postao šef Službe za odnose s javnošču Nogometnog kluba Rijeka. Otac je 15-godišnje gimnazijalke Eme koja mu je bila inspiracija za pisanje knjige. Roman "Hej, ne želim odrasti!" prvi je roman koji je napisao.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –