Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Clare Mackintosh

Pustila sam te

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Mirna Čubranić
  • 06/2016.
  • 392 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419147
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Tragična nesreća.
Sve se dogodilo strašno brzo.
Nije ju mogla spriječiti.
Ili možda je?!

U djeliću sekunde, život Jenne Gray pretvara se u noćnu moru. Njezina jedina šansa da opstane odlazak je od svega što poznaje i novi početak. Očajnički želeći pobjeći, Jenna odlazi u samotnu kolibu na velškoj obali, ali proganjaju je strahovi, tuga i sjećanja na okrutnu večer u studenom koja joj je zauvijek promijenila život.

Malo pomalo, Jenna počinje nazirati mogućnost sreće u budućnosti. Ali prošlost tek što je nije sustigla i posljedice će biti razorne...

Napeti psihološki triler "Pustila sam te" autorice Clare Mackintosh donosi emotivni zaplet s mnoštvom neočekivanih preokreta koji će dinamiku priče mijenjati do neprepoznatljivosti. Roman se ističe i vrlo detaljnom razradom likova, što njegov sadržaj čini autentičnim i mogućim.

Clare Mackintosh provela je dvanaest godina u policiji, između ostaloga i u odjelu za kriminalističke istrage. 2011. napustila je policijsku službu kako bi bila novinarka-slobodnjak i savjetnica za društvene medije, a sad je spisateljica s punim radnim vremenom. Osnivačica je književnog festivala Chipping Norton i živi u Cotswoldsu sa suprugom i troje djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Pustila sam te - Clare Mackintosh –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –