Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Harris

10% sretniji : Kako sam ukrotio glas u glavi, umanjio stres i otkrio samopomoć koja doista djeluje : istinita priča

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Miro Labus
  • 08/2016.
  • 384 str., meki uvez
  • ISBN 9789531420044
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon što je pred kamerama nacionalne televizije doživio napadaj panike, Dan Harris je znao da nešto mora promijeniti u životu. Nevjernik od rođenja, uputio se u bizarnu avanturu tijekom koje se susreo s osramoćenim pastorom, tajanstvenim guruom samopomoći, i s nekoliko neuroznanstvenika. Konačno, Harris je shvatio da je uzrok svih njegovih problema ono što je oduvijek smatrao svojom najvrjednijom karakteristikom.

Nezaustavljiv, neutišan glas u glavi koji mu je pomagao da se probija kroz visokokompetitivno poslovanje, tjerao ga je i da donosi vrlo glupe odluke, koje su utjecale na to da "pukne" pred kamerama, tijekom emisije uživo. Naposljetku, Haris se spotaknuo o učinkovit način za obuzdavanje toga glasa, koji je oduvijek smatrao nemogućim ili beskorisnim. Bila je to meditacija, sredstvo koje znanstvena istraživanja smatraju korisnim za sve, od snižavanja visokoga krvnog tlaka do premreživanja mozga.

Knjiga "10% sretniji" čitatelje vodi od krajnjih granica neuroznanosti, do bizarnih rubnih područja američke duhovne scene te čitateljima daje popudbinu koja im doista može promijeniti živote. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –