Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Perlmutter Kristin Loberg

Inteligentna prehrana

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 06/2018.
  • 268 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 978-953-14-2363-2
  • Cijena: 119.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Svjetski poznati licencirani neurolog i član nastavnog osoblja Američkog nutricionistickog koledža dr. David Perlmutter, u prema nekima revolucionarnoj knjizi "Inteligentna prehrana", objašnjava kako ugljikohidrati i šećeri, a posebice gluten, loše djeluju na naš mozak i zdravlje općenito.

Program iz knjige može pomoći kod mnogih zdravstvenih problema: ADHD-a, anksioznosti i kroničnog stresa, kronične glavobolje i migrene, depresije, šećerne bolesti, artritisa, nesanice, osjetljivosti na gluten, iritabilnog kolona, problema s pamćenjem, poremećaja raspoloženja, prekomjerne tjelesne težine… Čitatelji će doznati kako prehranom, dodacima prehrani, tjelesnom aktivnosti i spavanjem održati mozak zdravim i “u formi”, a svemu tome pomoći će planovi jelovnika, recepti i tjedni ciljevi.

"Inteligentna prehrana" prevedena je na više od trideset jezika, a mnogi od milijunskog čitateljstva ove knjige uspjeli su riješiti svoje tegobe, bilo da su smršavjeli ili odagnali anksioznost i depresiju, ublažili kronična stanja ili ih se oslobodili te su se zaštitili od kognitivnog propadanja, demencije i neuroloških bolesti... a bez da su koristili lijekove.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –