Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Walliams

Najgora djeca na svijetu 2

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Ozren Doležal
  • Ilustracije: Tony Ross
  • 09/2018.
  • 286 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531423618
  • Cijena: 37.96 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kreativni dvojac David Walliams (pisac) i Tony Ross (ilustrator) nastavljaju svoj uspješni recept koji je već s prvim dijelom "Najgore djece na svijetu" stekao milijune mladih čitatelja, jer su se djeca nižih razreda "zakačila" za ovu zbirku zločesto duhovitih i neodoljivo nestašnih priča, tako da je uspjeh i ovog drugog dijela bio zagarantiran.

Ovaj britanski komičar, glumac i pisac trenutno jedan od najčitanijih pisaca dječje književnosti u cijelom svijetu, knjige su mu prevedene na više od pedeset jezika, i samo je u Velikoj Britaniji prodano više od jedanaest milijuna primjeraka, i može se reći da je od 2008. godine do današnjeg dana Walliams potpuno osvojio svijet dječje književnosti. Prema nekim njegovim dječjim romanima su snimljeni i filmovi, a stariji Walliamsovi naslovi ("Bljakburger" i "Zla zubarica") osvojili su i nagradu National Book Awards za dječju knjigu godine.

I u knjizi "Najgore djece na svijetu 2" Walliams donosi deset priča o djeci koja imaju navike u svakodnevnom životu koje autor dovodi do apsurda i koje djecu usmjeravaju prema dobrom ponašanju. Pet zločestih dječaka i pet groznih djevojaka pokazat će kamo to loše ponašanje odvodi.

David Walliams britanski je komičar, glumac i pisac. Od 2008. godine do današnjeg dana, Walliams je potpuno osvojio svijet dječje književnosti. Na hrvatski jezik dosada su prevedeni romani "Bljakburger", "Zla zubarica", "Banditska bakica", "Tetka probisvjetka", "Dječak u haljini", "Mali milijarder", "Zmija u mojoj školi", "Djedov veliki bijeg", "Ponoćni pustolovi", "Najgora djeca na svijetu", a prema nekima su snimljeni i filmovi.

Neki stariji naslovi, "Bljakburger" i "Zla zubarica" osvojili su nagradu National Book Awards za dječju knjigu godine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –