Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dawson Church

Um i materija : Zapanjujuće znanstvene spoznaje o tome kako umom stvaramo svijet oko sebe

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 04/2019.
  • 348 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574074
  • Cijena: 145.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Dawson Church autor je brojnih knjiga s područja zdravlja, psihologije i duhovnosti, već desetljećima djeluje na području iscjeljivanja. Doktorirao je prirodnu medicinu, a stekao je i certifikat energetske psihologije. Temeljem praktičnih i znanstvenih pokusa opisanih u knjizi "Um i materija : Zapanjujuće znanstvene spoznaje o tome kako umom stvaramo svijet oko sebe" Church ističe kako je naša jedinstvena energija dio ukupne energije svemira i stvaranja, svega živoga. Stoga je sve međusobno povezano energetskim poljima, a mi u sebi imamo ogromne moći i sposobnosti. Svjesnim usmjeravanjem misli na pozitivna životna iskustva možemo potpuno promijeniti svoju stvarnost.

U "Umu i materiji" opisuje i kako energetska polja našeg mozga doslovno kreiraju stvarnost, postavljajući pitanje jesmo li zaista svjesni da postoji viša i dublja stvarnost, cjelokupna, koja nije samo ona stvarnost „u kojoj jesmo“, koju vidimo i osjetimo? Dawson Church predstavlja istraživanja i znanstvene dokaze o tome na koji se način svakodnevno usklađujemo s frekvencijama, vibracijama i energijom te kako njima možemo upravljati. Daje uvide, ali i praktične savjete, potkrijepljene dokazima, u to kakva energija i kakve misli mogu iscjeljivati, te kako usmjeravati svoj um u univerzumu i tako utjecati na stvarnost.

Dawson Church, autor brojnih knjiga s područja zdravlja, psihologije i duhovnosti, već desetljećima djeluje na području iscjeljivanja. Doktorirao je prirodnu medicinu, a stekao je i certifikat energetske psihologije. Osnovao je Državni institut za integrativnu zdravstvenu skrb (www.NIIH.org) kako bi proučavao te primjenjivao obećavajuće, dokazima potkrijepljene, psihološke i medicinske tehnike.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –