Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Harvey Karp

Najsretnija beba u kvartu : Nov način da umirite uplakano novorođenče i pomognete mu da dulje spava

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Suzana Keleković
  • 01/2020.
  • 286 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574296
  • Cijena: 145.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Pred vama je novo izdanje knjige "Najsretnija beba u kvartu" koja se prodala u više od milijun primjeraka s dobrim razlogom – dr. Karp ima detaljno razrađen, ali vrlo jednostavan plan kako ublažiti zloglasne kolike i potaknuti novorođenče da spava mirnije i dulje.

Za roditelja vjerojatno nema ništa stresnije od neutješnog plača njegove bebe. Nasreću, sa savjetima dr. Harveya Karpa, svjetski poznatog pedijatra i stručnjaka za smirivanje uplakanih beba i neispavanih roditelja, prvo tromjesečje djetetova života proći će mnogo mirnije. U ovom priručniku objašnjava zašto neki roditelji smatraju da povijanje, bijeli šum i ljuljanje ne djeluju na dijete i daje praktične upute kako kombinirati te i druge metode kako bi se i najnemirnije bebe smirile u nekoliko minuta. Na ovim stranicama roditelji će otkriti da njihovo dijete ima „refleks smirivanja“ i naučit će kako ga aktivirati, što će poput prekidača zaustaviti plač.

Dr. Karp svoje tehnike temelji na modernoj znanosti, ali i drevnoj mudrosti naših predaka, a svjedočanstva brojnih roditelja pokazuju kako njegov pristup uistinu djeluje. Mame i tate sada imaju čarobni štapić kojim svog malenog nesretnog bukača mogu pretvoriti u sretnog i zadovoljnog spavača.

Harvey Karp, dr. med., docent je pedijatrije na Medicinskom fakultetu sveučilišta UCLA. Autor je bestselera "Najsretnija beba u kvartu", "Najsretnije dijete u kvartu i "The Happiest Baby Guide to Great Sleep: Simple Solutions for Kids from Birth to Five Years" (Vodič za odličan san najsretnije djece: Jednostavna rješenja za djecu od rođenja do pete godine). Tisuće osposobljenih edukatora prenose u bolnicama i klinikama diljem Sjeverne Amerike i svijeta njegove revolucionarne ideje o smirivanju i uspavljivanju djece. Dr. Karp je ugledan stručnjak na području dječjeg razvoja, zdravlja i dojenja. Živi sa suprugom u Kaliforniji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –