Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Manuela Monari Evelyn Daviddi

Cijeli svijet se grli

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nataša Ozmec
  • Ilustracije: Evelyn Daviddi
  • 05/2020.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532574418
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jeste li ikad uočili što se sve u prirodi grli? Kada su tata i mali Medo krenuli na jesensku šetnju šumom nisu ni znali da će se ona pretvoriti u jednu divnu priču. Tople boje i prigušeni zvukovi malom su se Medi učinili kao zagrljaj šume s medom. A uskoro je otkrio da se sve na ovom svijetu grli, more koje grli obalu, mjesec koju grli tamu, snijeg koji okružuje grane, pčele koje grle cvijeće kako bi napravile dobar med ili oči koje se grle u toplom pogledu... 

Mali medo spoznaje da smo svi u jednom zagrljaju i da je u njemu najljepše završiti dan ili čitanje slikovnice. 

Predivno ilustrirana slikovnica "Cijeli svijet se grli", talijanskih autorica Evelyn Daviddi i Manuele Monari, na djeci pristupačan način, govori o povezanosti svega u univerzumu.

Manuela Monari, rođena 1964. godine, poznata je talijanska autorica za mlade. Njezine knjige za djecu poznate su diljem Europe, a sama se bavi i prodajom dječjih knjiga u Modeni, u Italiji. 

Evelyn Daviddi rođena je na Kapriju, u Italiji, a studirala na European Institute of Design u Milanu. Radi kao ilustratorica za nekoliko europskih nakladnika, ali i časopise, reklame, modnu industriju i crtane filmove. Ilustrirala je više od 30 knjiga za djecu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –