Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gabrielle Bernstein

Superprivlačitelj

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Metka Jelenc
  • 11/2020.
  • 215 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574548
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige "Univerzum ti čuva leđa" u svojoj novoj knjizi "Superprivlačitelj" ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, kako znati da vam je duhovno vodstvo uvijek dostupno, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe.

Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje.

Gabrielle Bernstein predstavljena je u Oprinoj emisiji Super Soul Sunday kao predvodnica misli nove generacije. The New York Times prozvao ju je „novim uzorom“. Kao „duhovna aktivistica“ Gabrielle se nedavno udružila s Deepakom Choprom kako bi organizirali najveću svjetsku meditaciju za Guinnessovu Knjigu rekorda. Gabrielle živi u New Yorku. Više o njezinu radu možete saznati na internetskoj stranici GabbyBernstein.com.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –