Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maja Brekalo

Moji sretni kolači : Jednostavne i zdrave slastice za svaku prigodu

  • Nakladnik: Planetopija
  • 12/2021.
  • 168 str., meki uvez
  • ISBN 9789532574906
  • Cijena: 20.57 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Maja Brekalo, kreatorica bloga Delicious & Healthy by Maja, i autorica hit kuharice "Moja sretna hrana" u svojoj novoj knjizi donosi kreativne deserte koji će vas oduševiti punoćom okusa i predivnim teksturama. Kao i uvijek, Maja prirodne i cjelovite sastojke maštovito kombinira u slastice složenih okusa, a jednostavne za pripremu. Majini kolači, torte, keksi, kolačići i pite prave su delicije, a ako ste mislili da je izrada cjelovitih i veganskih slastica zahtjevna i komplicirana, ova knjiga će vas potpuno razuvjeriti.

U "Mojim sretnim kolačima" pronaći ćete veganske verzije klasika poput čokoladne torte, Sacher torte, švarcvaldske torte, vanilin kiflica, amaretta pa čak i čupavaca i brownieja. Mafini, vafli i palačinke obogatit će vaš doručak ili popodnevnu kavu, a sirove slastice će vas očarati intenzivnim svježim okusima.

Maja Brekalo rođena je Dubrovčanka s dugogodišnjom zagrebačkom adresom, osnivačica, kreativna snaga i fotografkinja bloga i Instagram profila Delicious and Healthy by Maya. Njezine uzbudljive kulinarske avanture traju još otkako je kao desetogodišnjakinja prvi put uzela kuhaču u ruke i zaljubila se u kuhanje, istraživanje i učenje o hrani. Kao učiteljica prirodne kuhinje i pobornica održivog života svoju strast za ukusnom i cjelovitom hranom već godinama prenosi na tisuće svojih pratitelja i polaznika radionica i tako ih inspirira da i sami žive bolje i zdravije, a sudjelovala je u brojnim projektima i surađivala s brendovima i institucijama koji promiču održivost. Uz kreativni rad, već više od 20 godina radi kao stjuardesa. Svakodnevno kuha, uči i ulaže u svoje znanje. Njezina prva knjiga, "Moja sretna hrana" zbirka je njezinih najdražih recepata koje svakodnevno priprema za sebe i svoje najbliže i velika je uspješnica. Kuharica "Moji sretni kolači" svojevrsni je nastavak u kojem donosi svoje najdraže deserte, a objavljena je najprije u SAD-u. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –