Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stefanos Xenakis

Život je dar : Mala knjiga puna čuda

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nenad Patrun
  • 06/2022.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789532575040
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Svaki dan je Dar. Otvorite ga. Ne odbacujte ga.

Grčki poduzetnik i motivacijski govornik Stefanos Xenakis osvojio je društvene mreže svojom strašću za osobnim razvojem, a njegova knjiga "Život je dar" u Grčkoj je provela više od 80 tjedana na vrhu popisa najprodavanijih naslova. U ovoj zbirci od sto priča Xenakis s čitateljima dijeli transformativan pogled na svijet koji mu je pomogao da pronađe svrhu i smisao u svakodnevnim životnim trenucima. Donoseći crtice iz vlastitog života, autor nas podsjeća da svaki dan donosi niz čuda koji život čine vrijednim življenja – osmijeh slučajnog prolaznika, prizor dvoje zaljubljenih koji kao da ne postoje osim jedno za drugo ili oduševljenje i iskreni osmjeh djeteta.

Od ranog ustajanja, jutarnjeg trčanja i šetnje s kćerima, do nesebičnog dijeljenja s drugima i podsjećanja da je u životu važno smijati se, ova će vam knjiga pokazati da radost možemo pronaći na mjestima na kojima smo se najmanje nadali. Humana, suosjećajna i duboka, ona je holistički vodič za tijelo, um i dušu.

Stefanos Xenakis je poduzetnik, motivacijski govornik i fenomen na društvenim mrežama čija je strast za osobnim razvojem osvojila Grčku, a njegova prva knjiga "Život je dar" bila je pri vrhu popisa najprodavanijih knjiga u Grčkoj više od 80 tjedana. Stefanos je i TEDx govornik i osnivač Yes, I can, neprofitne organizacije koja putem seminara i radionica podučava malu djecu o životnim vještinama i važnosti moralnih vrijednosti. Piše članke za Lifo.gr, jedan od najposjećenijih grčkih portala. Živi u Ateni.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –